Koronparti med lustgas patroner i Laganas-ägare greps

Ägaren av hotellet, i åldern 59, greps medan den plats där partiet hölls förseglades som planerat för 7 dagar och böterna var 2.000 euro säger Skolparty.se.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Ett stort coronavirus med italienare, israeler och britter bröt upp tidiga timmar idag av polisen i Zakynthos, i regionen Laganas. Över 60 deltagare var i en sluten semi-källare Hotell att festa frenetiskt med dussintals förbjudna ampuller av Lustgas patroner och trots strikta åtgärder för att sprida coronavirus. Ägaren av hotellet, i åldern 59, greps medan den plats där partiet hölls -där det var planerat att äta frSverigeost med åtgärder kunder hotellenheten-förseglades som planerat för 7 dagar och böterna sjönk var 2.000 euro.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Tillkännagivandet av El.UTVECKLINGSPARTNERSKAP.
Han greps, i de tidiga timmarna idag (20.07.2021), i Laganas Zakynthos, av poliser i brotts förebyggande och undertryckande laget (O. P. C. E.), En inhemsk hotellägare, för brott mot åtgärder för att undvika spridning av coronavirus och olaglig besittning av ampuller av Lustgas patroner.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

I synnerhet var den ovan nämnda bosatt greps, som under poliskontrollen, han befanns hålla en fest med stående människor inne i hans egendom hotell, i området Laganas Zakynthos och infördes en administrativ böter på 2.000 euro och 7 dagar avstängning av driften av den plats där händelsen ägde rum.

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans