Här köpte jag billigt lego online

Jag är nog precis som det flesta andra, alltså lite trött på att lego ska ta så himla bra betalt för sina lego-klossar. Det har nästan gått till överdrift kan jag tycka, där ett endaste litet paket kan kosta många tusen idag. Hur kunde det bli så att det blev så snor dyrt med Lego?

Jag har i vart fall bestämt mig för att inte köpa så himla dyrt lego, så jag tog och köpte billigt lego online via en sajt jag hitta som heter FerronWeb. Där fanna det kanske upp emot 1000 olika varianter av lego byggnader, och jag valde en som var ganska lik de jag har i mina Lego City.

Mina barn älskar Lego

Eftersom att jag har tre barn som älskar lego, så går det inte som du säkert förstår att köpa nytt riktigt lego till varje barn med en stram ekonomi. Jag får vända på var enda krona i dagsläget, så jag tyckte det var bra att jag kunde hitta alternativ till lego från Kina.

Att just Kina har billigt lego kunde man väl för visso anat, de har allt billigt därifrån. Men att det skulle skilja många tusen per bygge kunde jag aldrig anat. Och sedan några år tillbaka har jag handlat nästan allt mitt lego därifrån.